Понад 300 000 гривень вкрала жінка у сусідки на Тернопільщині

Фото: мережа Інтернет

У Тернополі понад рік живе 79-річна переселенка. Вона разом з двома тернополянками орендувала в обласному центрі будинок. Якось вона прийшла і виявила, що в неї поцупили понад 300 000 гривень. Про це пише Файне місто з посиланням на відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Переселенка мала заощадження і зберігала їх вшитими у підкладку сумки. Про те, що коштів не залишилося, дізналася, коли до неї прийшла дочка, аби позичити гроші. Жінка відкрила сховок і виявила з 343 000 гривень лише 9 000.

Вона викликала поліцію і сказала, що підозрює сусідку по будинку, оскільки остання два дні тому з’їхала без попередження.

Хто вкрав гроші?

Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники поліції встановили місцеперебування ймовірної підозрюваної. Жінка перебувала у Бучачі, а коли до неї прийшли слідчі, то одразу зізналася у крадіжці. Вона розповіла, що мала ключ від кімнати сусідки і впродовж кількох місяців витягувала зі сховку гроші, – зазначили у поліції.

Зловмисниця на власні потреби витратила майже все. Потерпілій повернула близько 70 000 гривень.

24-річній жінці інкримінують частину 4 статті 185 ККУ. Станом на 14 березня вирішується питання про оголошення їй підозри та обрання запобіжного заходу. Триває слідство.

Читайте також: На Тернопільщині відключатимуть світло: де дивитися графік

Exit mobile version