Інтимні фото відправляла чоловіку та поплатилася: дівчину з Тернопільщини шантажували незнайомці

Фото з мережі інтернет

Дівчина з Тернопільщини втратила майже 17 тисяч гривень через погрози на публікацію її інтимних фото у соцмережах. Двоє чоловіків шантажували потерпілу близько року часу. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Бучацький районний суд.

За даними суду, навесні 2021 року постраждала познайомилась в одній із соціальних мереж з чоловіком. На той момент підозрюваний перебував за кордоном і попросив її надіслати два інтимних фото. Дівчина погодилась та надіслала обіцяні фотографії.

Після повернення з-за кордону, чоловік посварився з новою знайомою та почав її шантажувати тим, що опублікує світлини в інтернеті. За це чоловік щомісяця майже рік вимагав від неї кошти. 

Проте, аферист не зупинився на досягнутому та розповів про легкий заробіток своєму знайомому і він також розпочав шантажувати потерпілу, вимагаючи від неї грошей.

У результаті дівчина втратила 16 900 гривень. Аби припинити це, у 2022 році, потерпіла звернулась до поліції. На суді підозрюваний підтвердив, що справді вимагав у потерпілої гроші. Інший чоловік заявляв, що він хотів лише “змусити” свого знайомого видалити її світлини. 

На суді потерпіла заявила, що чоловіки уже повернули їй гроші та просила їх суворо не карати.  Проте Бучацький районний суд суворо покарав шантажистів. Їх засудили до 7 років позбавлення волі з конфіскацією усього майна. Цей вирок ще можна оскаржити в апеляційному суді. 

Читайте також: На Тернопільщині засудили чоловіка за заклики повалення влади і вбивства чиновників

Exit mobile version