Фонд житла для переселенців формують у Тернопільській громаді

Модульне містечко в Малашівцях // Фото: ТМР

Фонд житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб формують у Тернопільській міській територіальній громаді. Відповідне рішення прийняли 8 березня на засіданні виконавчого комітету. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Наразі до Фонду включили модульні житлові будиночки, які розміщені в села Малашівці. До їх складу входять 12 житлових кімнат та 3 технічних (кухня та два приміщення санвузлів).

Право на поселення в житлові приміщення Фонду мають ті переселенці, які перебувають на обліку ВПО, що потребують надання житлових приміщень для тимчасового проживання при виконавчому комітеті міської ради.

Кому саме надаватимуть житлові приміщення з Фонду будуть визначати на засіданні громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті.

До слова, що подати документи для взяття на облік ВПО, що потребують надання житла з фонду для тимчасового проживання, можна у ЦНАПі за адресою вул. Князя Василя Костянтина Острозького,6. Перелік необхідних документів вказано в інформаційній картці.

Читайте також: Сергій Надал: 8 березня на фронт знову вирушає чергова «Допомога армії від Тернополя»

Exit mobile version