Прилади для фіксації перевищення швидкості запрацюють у Тернопільській громаді

Фото: мережа Інтернет

У Тернопільській громаді запрацює мережа технічних засобів для фіксації перевищення швидкості руху транспортних засобів. Про це пише Файне місто з посиланням на начальника транспортних мереж та зв’язку ТМР Олега Вітрука.

Рішення «Про впровадження місцевої мережі стаціонарних технічних засобів (приладів контролю) для фіксації адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі» ухвалили на сесії міської ради 3 березня.

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядком функціонування системи фіксації адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.11.2017 № 833, міська рада вирішила:

  1. Впровадити місцеву мережу стаціонарних технічних засобів (приладів контролю) для фіксації порушень правил дорожнього руху в автоматичному режимі на вулично-дорожній мережі Тернопільської громади.
  2. Забезпечити безпечну технічну експлуатацію, технічне обслуговування приладів та фіксації та супутньої інфраструктури.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.

Читайте також: Юні спортсмени з Тернополя вибороли медалі на Чемпіонаті в Рівному (Фото) 

Exit mobile version