На Тернопільщині намагалися вкрасти деревини на кілька сотень тисяч гривень (Фото)

Фото: Нацполіція Тернопільщини

У Тернопільській області незаконно нарізали деревини. КамАЗ з двома причепами, завантаженими лісопродукцією, зупинили правоохоронці у Шумську 4 березня близько 9:00 год. Про це пише Файне місто з посиланням на відділ комунікації поліції. 

У салоні авто перебував водій та пасажир. Вони надали старі дозволи, які були виписані на зовсім іншу людину. З бирками була лише частина деревини.

Фото: Нацполіція Тернопільщини

Аби залагодити питання без додаткових перевірок, пасажир КамАЗу вийшов та поклав у салон службового автомобіля 300 євро.

Правоохоронці гроші вилучили та задокументували факт неправомірної вигоди. Автомобіль з лісопродукцією помістили на арештмайданчик. За словами експертів, у вантажівці в основному була деревина першого сорту на кілька сотень тисяч гривень, – зазначили у поліції.
Фото: Нацполіція Тернопільщини

Обидва правопорушення слідчі внесли в ЄРДР згідно зі статтею 246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) та 369( Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Читайте також: Майже 500 пляшок горілки та близько 200 пачок сигарет “з’явилося” у жителя Тернопільщини 

Exit mobile version