Одягнули пакет на голову та вибивали зізнання: на Тернопільщині підозрюють правоохоронців у катуванні

Фото: Тернопільська обласна прокуратура

Про підозру в незаконному проникненні у житло та катуванні тернополянина підозрюють вже 4-го правоохоронця. Ним виявився начальник відділу Управління стратегічних розслідувань в області  ДСР НП України. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську обласну прокуратуру.

Нагадаємо, що під керівництвом прокурорів Тернопільської обласної  прокуратури у листопаді 2022 року повідомили про підозру у злочинах 3 співробітників Управління стратегічних розслідувань в області  ДСР НП України.

За результатами здобутих доказів, Тернопільська обласна прокуратура повідомляє про підозру ще одного фігуранта кримінального провадження – начальника відділу вказаного Управління.

За даними слідства, працівники УСР незаконно проникли до квартири тернополянина. Щоб змусити господаря помешкання  зізнатись у збуті наркотиків, вони побили його, нанісши понад 19 ударів у різні частини тіла й  одягнувши при цьому йому на голову поліетиленовий пакет, а на руки – кайданки. 

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснюється групою слідчих ТУ ДБР, розташованого у м. Львові. 

Читайте також: “Накрав” квітів майже на 20 000 гривень

Exit mobile version