Тернопільські спортсмени завоювали медалі на чемпіонаті України з лижних гонок та біатлону (Фото)

Представники Тернопільського «Інваспорту» завоювали п’ять медалей на чемпіонаті України з лижних гонок та біатлону серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату та порушеннями зору. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Управління молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської ОДА.

Участь у змаганнях взяли сімдесят спортсменів з інвалідністю з одинадцяти областей України та міста Києва. Тернопільський центр та ДЮСШІ «Інваспорт» представляли троє атлетів, які, виступаючи серед чоловіків в категорії сидячі (клас LW 10-12) здобули нагороди.

Спортсмени отримали з різних видів програм дві золотих, одну срібну і одну бронзову нагороди. Заслужений майстер спорту України з біатлону та майстер спорту України міжнародного класу з лижних гонок Тарас Радь завоював дві золотих медалі. Спортсмен є студентом магістратури Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка факультету фізичного виховання.

Він став чемпіоном України, виборовши перемогу у біатлоні на дистанції 7,5 км та у лижних гонках з інтервальним стартом на дистанції 5 км.

У цій же номінації здобув «бронзу» студент Західноукраїнського національного університету Андрій Євтушенко із села Порохова Чортківського району.

Срібну нагороду тернопільській команді приніс Володимир Черниш із міста Копиченці Чортківського району.

Готував спортсменів до змагань заслужений працівник фізичної культури і спорту України, заслужений тренер України Віктор Федорчак.

Читайте також: У Тернополі погасили марку “ПТН-ПНХ” до річниці повномасштабної війни (Фото)

Exit mobile version