Графік погодинного відключення світла в Тернопільській області з 27 лютого по 5 березня

Фото: мережа Інтернет

З’явився новий графік погодинного відключення електроенергії в Тернопільській області. Він діятиме з 27 лютого по 5 березня. Про це пише “Файне місто” з посиланням на ВАТ “Тернопільобленерго”.

Даний графік, як і попередні, передбачає черговість вимкнення 6 через 3 години або 3 через 6 годин. Тобто, виходячи із погодинного навантаження на енергосистему, енергетики будуть корегувати це навантаження, вмикаючи або вимикаючи певну групу споживачів. Нагадаємо, що із 13 лютого в Тернопільській області було внесено зміни в розподіл груп до Графіка погодинного відключення електричної енергії, споживачі були поділені на шість груп, замість трьох, як було раніше.

Також за інформацією від НЕК «Укренерго”, найближчими днями не прогнозується дефіциту потужності в енергосистемі країни, тому графіки відключень попередньо не будуть застосовувати. Проте при зростанні споживання електроенергії та інших непередбачуваних обставинах ситуація може змінитись.

Енергетики наголошують: електроенергію потрібно використовувати розсудливо, не вмикати енергоємні прилади одночасно, а користуватись ними лише за потреби та максимально мінімізувати споживання електроенергії з 6:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00.

Читайте також: На Тернопільщині пориви вітру пошкодили дорожню інфаструктуру (Фото)

Скріншот з сайту “Тернопільобленерго
Exit mobile version