На Тернопільщині п’ять сімей позбулися субсидії

Фото: Лановецька РДА

На Лановеччині п’ятьом сім’ям припинили надання раніше призначеної житлової субсидії. Отримувачі державної допомоги на оплату житлово-комунальних послуг не повідомили на протязі 30 календарних днів про нові обставини та зміни, які виникли у їхньому господарстві. Рішення прийнято на засіданні комісії.

Загалом, комісія розглянула 22 звернення, – повідомили у прес-службі Лановецької райдержадміністрації.

Згідно рішення комісії, на підставі актів обстеження матеріально-побутових умов сімей, управлінню соціального захисту населення райдержадміністрації доручено:
1. задовільнити заяви щодо призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям – 7 сім’ям, відмовити – 2 сім’ям ;
2. задовільнити заяви щодо призначення субсидій для відшкодування витрат на оплату ЖКП та придбання твердого та рідкого пічного побутового палива – 7 сім’ям;
3. припинити надання раніше призначеної житлової субсидії при наявності обставин, про які громадянин не повідомив на протязі 30 календарних днів з дня їх виникнення – 5 сім’ям.
4. задовільнити заяви щодо включення до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги – 2 сім’ям.

Exit mobile version