Обкрадала людей, маніпулюючи рідними: у Тернополі зловили шахрайку (Відео)

Фото: поліція Тернопільщини

Тернопільські правоохоронці зловили шахрайку. Дівчина попалася, коли виманила гроші у пенсіонерки. Про це пише “Файне місто” з посиланням на поліцію Тернопільської області.

Потерпіла 85-річна жителька Тернополя розповіла правоохоронцям про крадіжку грошей. До бабусі зателефонували начебто із лікарні та повідомили, що її онука потрапила у ДТП та терміново потрібні гроші на операцію. Жінка, не перевіривши інформацію, передала невідомій особі 20 000 гривень.

Весь час зловмисники тримали пенсіонерку на зв’язку. Тернополянка продиктувала їм свою адресу. До неї додому прийшла незнайомка, якій вона віддала гроші. Лише після цього потерпіла зателефонувала до онуки і тоді з’ясувалося, що її ошукали.

За годину після повідомлення пенсіонерки правоохоронці знайшли зловмисницю з грошима. Нею виявилася 23-річна мешканка Миколаївської області. У неї вилучили гроші, банківські картки, мобільні телефони та інші речові докази її протиправної діяльності. Поліцейські підозрюють її у кількох схожих фактах на території Хмельницької області.

Оперативно-розшукові заходи тривають, поліцейські також встановлюють інших учасників шахрайської схеми.

Читайте також: На кордоні з Румунією зловили жителя Тернопільщини (Фото)

Exit mobile version