У Тернопільській громаді розпочнеться двомісячник благоустрою

Фото: ТМР

З 1 березня по 1 травня на території Тернопільської міської громади проходитиме двомісячник благоустрою. Відповідне рішення прийняли на черговому засіданні виконавчого комітету. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську міську раду.

З метою наведення належного санітарного стану на території громади під час двомісячника благоустрою буде проведено ряд заходів з впорядкування прибудинкових територій, ремонт та фарбування обладнання на спортивних і дитячих майданчиках, прибирання підвалів, горищ у багатоквартирних будинках, ремонт і фарбування лавок, висадження нових зелених насаджень, ліквідація написів «графіті» на фасадах житлових будинків та огорожах, – зазначили у мерії.

Заплановано провести також ремонти водостічних систем, сходових маршів до під’їздів, а також відновлення покриття майданчиків перед входами у будинки та на контейнерних майданчиках.

До виконання робіт будуть залучені підприємства, які обслуговують житловий фонд міста, комунальні підприємства, ОСББ, управителі будинків, суб’єкти господарювання, навчальні заклади, заклади охорони здоров’я та небайдужі жителі громади.

Також під час двомісячника благоустрою буде проведено традиційні загальноміські толоки.

Читайте також: У Тернополі спеціаліст допомагає родинам захисників, які потрапили в полон або пропали 

Exit mobile version