Майже мільйон двісті тисяч гривень вкрали у двох фермерів з Тернопільщини

Фото: мережа Інтернет

У Тернопільській області фермери з Гусятинської та Зборівської громади стали жертвами шахраїв. Обоє господарників замовили у підприємства, яке начебто зареєстроване у Харкові, мінеральні добрива, однак після оплати половини вартості товару постачальники зникли. Про це пише “Файне місто” з посиланням на відділ комунікації поліції.

За даними слідства, товариство з обмеженою відповідальністю, з яким уклали договори фермери, начебто зареєстроване, проте чи інформація актуальна на даний час, чи шахраї лише називалися представниками цієї компанії – з‘ясовується. Зі слів потерпілих, перемовини та переписку з менеджерами вони вели в телефонному режимі та з допомогою електронної пошти.

Один із заявників перерахував зловмисникам майже мільйон гривень, інший – майже двісті тисяч. Зізнаються, що спокусилися на дешеву ціну. Щойно гроші були зачислені на вказані невідомими особами рахунки, зв’язок обірвався.

Відомості за обидвома фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею шахрайство. Тривають слідчі дії.

Читайте також: Майже кілограм пороху знайшли у жителя Тернопільщини (Фото)

Exit mobile version