Тернопільські навчальні заклади переходять на дистанційне навчання

Фото з мережі інтернет

З 23 та 24 лютого очне навчання в усіх навчальних закладах області відміняється. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську міську раду.

«Наближається дата, яка принесла страшне горе на українську землю. День, який поділив наше життя на «до» і «після». 24 лютого 2022 року розпочалося жорстоке повномасштабне військове вторгнення рф. Відтоді щодня гинуть наші захисники, цивільне населення, ворог цілить по житлових будинках, школах, лікарнях, музеях. російські військові та їхні найманці нехтують нормами міжнародного гуманітарного права, для них не існує заборон щодо застосування зброї», сповістив Сергій Шкарлет.

У зв’язку з загрозою провокацій та можливих обстрілів військами рф, з метою збереження здоров’я та життя дітей та педагогічних працівників, закладам освіти Тернопільщини рекомендували здійснювати освітній процес у дистанційному форматі.

Таким є рішення Ради оборони Тернопільщини.

Садочки у Тернополі працюватимуть. Однак, рекомендуємо, якщо є можливість, залишіться з дошкільням у безпечному місці. Такі заходи пов’язані із рекомендацією Міністерства освіти і науки України та заходами безпеки у дні, коли минає рік з початку повномасштабного вторгнення,” – пише у себе в соцмережах Сергій Надал.

Читайте також: Тернопільські бібліотеки отримали сучасну комп’ютерну техніку

Автор: Сеник Олексій

Exit mobile version