Залишив хворого собаку помирати у парку: в Тернополі шукають горе-господаря (Відео)

У Тернополі господар відніс хвору собаку в парк. В результаті тварина померла. Наразі розшукують власника. Про це пише “Файне місто” з посиланням на ГО “Ноїв Ковчег”.

Про цей випадок стало відомо 20 лютого. Собаку породи такса знайшли у парку “Сопільче” небайдужі. Її негайно привезли до ветеринарної клініки. На жаль, врятувати тварину не змогли.

Факт жорстокого поводження з твариною відбувався у Тернополі сьогодні! Власники собаки породи Такса залишили її напризволяще в критичному стані на вулиці, в коробці!!! Небайдужі люди помітили її у парку “Сопільче” та доставили в клініку. Дякуємо! Спроба стабілізувати та врятувати собаку нажаль була марною! Вона померла!!! – йдеться у повідомленні “Ноїв Ковчег”.

Громадська організація просить максимального розголосу, аби знайти винного. Також просить небайдужих закрити борг за собаку в клініці.

Ось так домашня улюблениця, орієнтиром життя якої, була її людина, залишилася покинутою на смерть! В клініці залишився борг за реанімаційні заходити, – додали у повідомленні.

Читайте також: Чоловік влаштував стрілянину поблизу Тернополя (Відео)

Exit mobile version