Аби перетнути кордон з Польщею, заробітчани лізуть через паркан (Відео)

Потрапити закордон за будь-яку ціну. У пункті пропуску “Шегині” двоє людей перелізли через паркан, який розділяє вхідний та вихідний напрямки. Порушення зафіксували відеокамери, прикордонні служби зреагували. Порушники сплатили по 170 гривень штрафу.

“Можна вічно дивитися на три речі: на вогонь, на воду і на те, як на пішому переході в Шегинях люди перелазять через паркан прямо під час пресконференції начальства. Мало камер спостереження”, – написав у своєму дописі Юрій Мартинович.

У прикордонній службі “підкорювачів паркану” помітили та зреагували. Порушники сплатять штраф.

“Дійсно, дана подія мала місце у понеділок, 15 червня. Двоє громадян України, після проходження усіх видів контролю з українського боку, прослідували на вихід з України у напрямку польського пункту пропуску «Медика». Проте, за якийсь час вони перелізли через паркан та попрямували на паспортний контроль на вхід до України, чим порушили режим в пункті пропуску.

Факт правопорушення було виявлено прикордонним нарядом, а даних осіб притягнено до відповідальності за скоєння адміністративного правопорушення, яка передбачена ст. 202 КУпАП. Як пояснили правопорушники, оцінивши розмір черги осіб, які очікували пропуску до Польщі, вони вирішили повернутися назад на Батьківщину. У підсумку кожен з них сплатив штраф у розмірі 170 гривень”, – повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон.
Exit mobile version