Працівників тернопільского підприємства звинуватили у вивезенні 1400 тонн сої до Білорусі

Фото: мережа Інтернет

На Тернопільщині підозрюють 3 посадовців агропідприємств та 2 пособників у привласненні чужого майна на понад 9 мільйонів гривень. Майже півтори тисячі тони зерна відправили до Білорусі. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську обласну прокуратуру.

За даними слідства, підозрювані у листопаді 2019 року незаконно заволоділи майном товариства на Тернопільщині. Понад 1432 т соєвих бобів нібито мали зберігати на складі. У грудні того року зловмисники незаконно переправили її залізницею та автотранспортом до Білорусі для продажу.

За процесуального керівництва Тернопільської обласної прокуратури повідомлено про підозру 3 посадовцям агропідприємств та 2 пособникам у заволодінні чужим майном, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах та його легалізації (ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 209 КК України), – зазначили у повідомленні.

Збитки, завдані їх незаконними діями, становлять понад 9 млн грн. Станом на 17 лютого 2023 року вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів.

Читайте також: На Тернопільщині горів житловий будинок

Автор: Юрій Жак

Exit mobile version