Щомісячну стипендію отримуватимуть 20 спортсменів Тернопільської громади

Фото ілюстративне// Джерело: ТМР

У Тернопільській громаді 20 спортсменів отримуватимуть щомісячну стипендію. Таке рішення ухвалили 15 лютого на засіданні виконавчого комітету затверджено. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську міську раду.

Стипендію призначатимуть спортсменам, які є чемпіонами, призерами чемпіонатів, першостей світу, Європи, України, Всеукраїнських, міжнародних, інших змагань, турнірів тощо з олімпійських, параолімпійських та дефлімпійських видів спорту, сприяють уславленню громади на всеукраїнському і міжнародному рівнях.

Підставою для призначення стипендії є відповідне клопотання, до якого додається інформація про результати участі в змаганнях спортсменів. Висунення кандидатів на здобуття стипендії проводять тренери спортсменів, спортивні федерації, асоціації, спілки тощо (осередки Всеукраїнських спортивних федерацій, асоціацій, спілок тощо), фізкультурно-спортивні установи, заклади та організації, законні представники спортсмена (з пред’явленням оригіналів документів та поверненням заявнику). Спортсмен може висунути свою кандидатуру на встановлення стипендії самостійно, – пояснили у міській раді.

Розмір стипендії цьогоріч становить 2500 гривень на місяць кожному спортсмену. Відбір серед кандидатів здійснюватиме спеціальна комісія. Детальніше ознайомитися із затвердженим Положенням можна за посиланням.

Читайте також: Кращою боксеркою серед жінок стала Каріна Вовк з Тернопільщини

Exit mobile version