Юнака з сотнею згортків наркотиків зловили на Тернопільщині

Фото з мережі інтернет

На Тернопільщині правоохоронці зловили 22-річного юнака з наркотиками. У нього виявили десятки згортків рідних видів заборонених речовин. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Нацполіцію Тернопільської області.

Хлопця пійпали теребовлянські правоохоронці під час отримання чергової посилки з майстер-кладами. Юнак одразу зізнався і віддав усе, що надійшло поштою, а це майже 200 грамів амфетаміну.

Окрім цього, хлопець сказав, що частину наркотиків отримав раніше. Заборонені речовини, серед яких 47 розфасованих пакетиків з PVP та 98 згортків з амфетаміном, він видав добровільно.

“Бізнесмен” каже, що у вересні минулого року побачив в інтернеті оголошення про “легкі гроші”. Він списався з роботодавцями та погодився заробляти методом закладок. Він отримував партії наркотиків, фасував їх та розвозив за вказаними адресами. Зарплату отримував криптовалютою, – зазначили у поліції.

Хлопцеві уже оголосили підозру відповідно до частини 3 статті 307 ККУ та обрали запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт. Триває слідство.

Читайте також: Понад 70 000 гривень вкрали у чоловіка та жінки з Тернопільщини

Exit mobile version