Теплу форму та взуття передали для тернопільських захисників на фронт (Фото)

Фото : Тернопільська міська рада

Цими днями чергова партія теплого одягу та взуття  передається військовим у підрозділи, де служать тернополяни.Про це пише Файне місто” з посиланням на Тернопільську міську раду.

“Продовжуємо надавати допомогу військовим і передаємо першочергово те, на що надходить запит. Сьогодні додатково надаємо ще 272 комплектів теплої зимової форми для захисників. Окрім цього додатково передаємо майже 550 пар зимового взуття українського виробника. Його отримає бригада територіальної оборони. Робота з підготовки іншого необхідного спорядження триває “,- розповідає міський голова Сергій Надал.

Загалом Тернопільська міська рада уже передала 3049 комплектів зимової військової форми та 3049 пар взуття для підрозділів Збройних сил України, де служать тернополяни.

Також, з дозволу Виконавчого комітету міської ради , КП «Тернопільміськелектротранс» передасть 135 комплектів вітровологозахісних зимових курток і два комплекти форми.

Ці комплекти з формою передадуть військовим з Тернопільщини , які захищають Україну.

При бажанні кожен захисник з Тернополя або їхні родичі можуть отримати додатковий комплект термобілизни або спеціалізовану аптечку. Також усі жителі та гості нашої громади, хто бажає передати посилку своїм рідним чи близьким, можуть приносити їх у центр «Допомога армії від Тернополя», що за адресою: вул. Миколи Лисенка, 8-А.

За додатковою інформацією просимо звертатися за телефоном «гарячої» лінії +38 (067) 009-15-40.

Читайте також : В Україні підвищили призовний вік

Автор: Сеник Олексій

Exit mobile version