Сергій Надал: Передаємо для захисників з Тернополя зимову форму, зимові черевики з високими берцями, два квадрокоптери, сотні сухих грілок та інше спорядження

В рамках «Допомоги армії від Тернополя» передаємо для військових 175 комплектів одягу та 550 пар черевик зимових з високими берцями. Завтра буде передано для потреба військкомату 272 комплекті теплого одягу. Минулого тижня передали нашим хлопцям два сучасні квадрокоптери, запит на які був від військових, 300 штук сухих грілок та військову зимову форму (бушлати та штани). Також передали будівельні матеріали, зокрема,  цвяхи, плівка та скоби. Все це доставляється безпосередньо на бойові позиції, де знаходяться наші тернополяни, – розповідає міський голова Тернополя Сергій Надал.

Доставка посилок на передову

З кількаденного рейсу з передової уже повертаються водії та волонтери центру «Допомога армії від Тернополя», які доставили посилки для наших захисників на фронт.

Волонтери центру «Допомога армії від Тернополя» доставили посилки військовим від рідних та тернополян у напрямку Сумської, Харківської та Донецької областей. Бійцям на передову передали адресні посилки, а також аптечки з протизастудними та знеболювальними ліками, теплий одяг, зимові куртки, сухі грілки, необхідні запчастини для автомобілів, старлінки, генератори, буржуйки та продукти, – зазначив міський голова Сергій Надал.

Мобільна стоматологія

Також з напрямку Сумської, Харківської та Донецької областей повернулася мобільна стоматологія. Це вже шоста поїздка лікарів та мобільного стоматологічного кабінету на бойові позиції наших військових. Загалом з початку роботи мобільного кабінету вдалось надати стоматологічну терапевтичну та хірургічну допомогу 622 захисникам.

Лікарі Тернопільської міської стоматологічної поліклініки активно лікували наших захисників. Щоб надати допомогу якнайбільше військовим, стоматологи працюють з 8 ранку до 22 вечора. Під час поїздки лікарі-стоматологи полікували 170 наших військових, – зазначає міський голова Сергій Надал.

Нагадаємо, мобільний кабінет обладнаний усім необхідним для того, щоб виїжджати на передову і там, у місцях дислокації наших бійців, надавати стоматологічну допомогу. Є відповідні матеріали, медикаменти та необхідний інструментарій для того, щоб проводити лікування у польових умовах.

Читайте також: «Укренерго» найчастіше відключає Тернопільщину від світла, – офіційно 

Exit mobile version