“Обережно, не проваліться!”: жителі Чортківщини скаржаться на стан дороги у Колиндянах

Жителі Чортківського району скаржаться на стан доріг у селі Колиндяни. Йдеться про ділянку шляху на вулиці Заводська, де на мості стався зсув грунту. Про це у мережі Фейсбук повідомив Анатолій Будяну.

Чоловік зазначає, покриття автошляху руйнується, відбувся зсув грунту і певна ділянка дороги стала небезпечною як для водіїв, так і для пішоходів.

“В нормальній країні уже дорожні служби були б тут як тут! Тижнів з 2 уже зсув, а нікому до цього немає діла. Діти ходять, рух інтенсивний і ноль реакції!!!! Чекаєте, щоб вантажівка провалилась і поставила жирну крапку?! Люди, що з вами не так?!”, – зазначає Анатолій Будяну.

Як повідомив журналістам “Файного міста” голова Колиндянської сільської ради Роман Клапків, про проблему знають. Зараз на цій ділянці дорожні служби здійснюють ремонтні роботи.

“Це є ділянка дороги, обслуговуванням якої займається служба, котра виграла тендер. Вже тиждень часу, як дорожники проводять там роботи. Вони розкопали частину моста, де покриття обвалюється. В подальшому планують подовжити трубу, яка проходить під мостом, укріпити цю ділянку та відновити асфальтне покриття”, – каже Роман Петрович.

За словами Романа Клапківа, при виникненні цієї проблеми зі сторони сільської ради неодноразово було направлено листи-звернення до Служби автомобільних доріг в Тернопільській області. В установі зреагували.

“Коли виникла ця проблема зі зсувом грунту на певній ділянці дороги, ми повідомили про це у Службу автомобільних доріг у Тернопільській області. І у 2019 році і цьогоріч були сформовані на надіслані відповідні звернення, і цьогоріч. Зазначу, що минулого року, щоби якось зупинити руйнування дороги, ми своїми силами засипали та укріпили цю ділянку дороги. Проте капітальний ремонт автошляху Гусятин-Чернівці, яка має міжобласне значення – це обов’язок служби, яка виграла тендер. Роботи на сьогодні проводяться”, – додає сільський голова.
Exit mobile version