З Тернополя відправили аптечки військовим на фронт (Фото)

Фото: ТМР

З Тернополя вперше відправили партію індивідуальних аптечок. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську міську раду.

У зв’язку із складними погодними умовами та збільшення кількості хворих серед бійців на ГРВІ, відділ охорони здоров’я та медичного забезпечення міської ради за дорученням міського голови розпочав формувати індивідуальні протизастудні аптечки, – повідомив начальник відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення Василь Даньчак.

До складу аптечок входять групи препаратів, які використовують при різних простудних захворюваннях, зокрема: обезболюючі протизапальні препарати, жарознижувальні та відхаркувальні засоби. Також ряд крапель, а саме: судинозвужувальні для носа, протизапальні краплі для очей та вушні. Василь Даньчак зазначив, що в цій аптечці на прохання захисників є і протиопіковий аерозоль.

Наступні аптечки далі продовжать формувати і доставляти захисникам. Загалом тернополяни, що проходять службу в ЗСУ, мають отримати 3200 штук. 

Читайте також: Похід в аквапарк, гра у великий теніс та відвідування салону краси: розклад занять для тернопільських пенсіонерів 

Exit mobile version