На Тернопільщині чоловік влаштував наркопритон

Фото ілюстративне з мережі інтернет

У Тернопільській області 29-річний чоловік зі Збаразької громади влаштував наркопритон у підвалі будинку. Станом на 30 січня слідчі Нацполіції скерували до суду матеріали кримінального провадження. Про це пише “Файне місто” з посиланням на ГУНП Тернопільщини.

У ході досудового розслідування слідчі зібрали достатньо доказів, які вказують на причетність зловмисника до вчинення злочинів, передбачених частиною 2 статті 307 (незаконне зберігання та збут наркотичних речовин), частиною 1 статті 309 (незаконне придбання, зберіганні наркотичних засобів без мети збуту) та частиною 1 статті 317 (надання приміщення для незаконного вживання наркотичних засобів) Кримінального кодексу, – зазначили у поліції.

За даними слідства, зловмисник створив чат в одному з месенджерів, де рекламував наркотики і таким чином підшуковував клієнтів. “Товар” замовляв через Інтернет, розфасовував у так звані “закладки” та залишав у непомітних для сторонніх осіб місцях. Покупцям надсилав повідомлення та графічні файли з місцезнаходженням наркотиків. 5 таких випадків задокументували правоохоронці.

Під час розслідування слідчі встановили, що чоловік також надавав підсобне приміщення у будинку, де він мешкає, для незаконного вживання наркотичних речовини. У ході санкціонованого обшуку поліцейські вилучили в помешканні обвинуваченого більше десяти грамів канабісу.

Згідно санкцій статей зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Читайте також: На Гаївському перехресті сталась ДТП(Фото) 

Exit mobile version