У “Тернопільобленерго” повідомили, за яким графіком будуть подавати світло сьогодні

Фото: мережа Інтернет

Дозволена величина потужності, доведена НЕК «Укренерго» на 24 січня для Тернопільської області, залишається на недостатньому рівні для забезпечення зменшення перерв в обмеженні електропостачання. Про це пише “Файне місто” з посиланням на ВАТ “Тернопільобленерго”.

Тому сьогодні, 24 січня, на Тернопільщині продовжують застосовувати стабілізаційні обмеження електроенергії 3 через 6 годин. Це означає, що 3 години електроенергія буде, а 6 годин – ні.

“Як і в попередні дні, всі групи споживачів в даному графіку ті ж самі, лише змінено період обмеження електропостачання, тобто інший порядок вимкнення груп. Виходячи із стану в електромережі країни та свідомого використання електроенергії споживачами, тривалість обмежень може бути менша”, – йдеться в повідомленні.

Енергетики наголошують, що даний стабілізаційний графік погодинних вимкнень електричної енергії споживачам діятиме, якщо не виникатиме дисбалансу в енергосистемі країни. В разі перевищення ліміту, будуть застосовуватись аварійні відключення, попередити про які заздалегідь – неможливо.

Переглянути графік вимкнень електроенергії з 23 по 29 січня на Тернопільщині можна за посиланням.

Читайте також: У Тернополі тривають ремонтні роботи аварійних ділянок

Exit mobile version