Буде холодніше: прогноз погоди на Тернопільщині з 23 по 29 січня (Відео)

Фото ілюстративне з мережі Інтернет

У Тернопільській області погоду визначатиме поле підвищеного атмосферного тиску. Синоптики прогнозують, що буде холодніше, ніж минулого тижня, пише “Файне місто“.

За словами завідувачки сектору метеорологічних прогнозів Тернопільського обласного гідрометцентру Оксани Озимків, до кінця місяця в області зберігатиметься холодна погода. Вже цих вихідних, 28 та 29 січня, можливий сніг.

Цей тиждень Тернопільщині буде перебувати в полях підвищеного атмосферного тиску та в прохолодній повітряній масі, яка надійде на Тернопільщину північно-східними потоками. Тому в порівнянні з минулим тижнем, теж тиждень буде доволі такий прохолодний, але без істотних опадів, принаймні в найближчі 4 доби, – розповіла метеоролог.

Жителів області застерігають: з 24 по 27 січня вночі і вранці на дорогах очікується ожеледиця. Оголошено І рівень небезпечності, жовтий – НМЯ І.

Детальніше про прогноз погоди на кожен день тижня дивіться у записі прямого ефіру.

Зазначимо, що через похолодання в Україні збільшилось споживання електроенергії. Через це на Тернопільщині та ще ряді областей вводять аварійні відключення світла.

Більше: Аварійні відключення електроенергії ввели на Тернопільщині 

Exit mobile version