Чоловік “під кайфом” голим бігав вулицями Тернополя (Відео)

Фото: Файне місто

У Тернополі вранці 22 січня невідомий чоловік голим розгулював вулицями. Поліція затримала “веселуна”, у нього були ознаки наркотичного сп’яніння, – пише “Файне місто” із посиланням на Патрульну поліцію Тернопільської області

Про дивний інцидент на вулиці Протасевича журналістам “Файного” повідомив читач. З його слів, поліцію викликали жителі навколишніх будинків. Разом з поліцією приїхали і медики. Чоловіка пов’язали, а він, явно не розуміючи, що відбувається навколо, намагався вирватись та кликав “міліцію”.

Офіційний коментар з приводу такого казусу дали і правоохоронці. Як ідеться у повідомленні – чоловік був “під наркотиками”.

Сьогодні, близько 11-ї години, патрульні отримали повідомлення про підозрілого чоловіка, який голий бігав вулицею Протасевича.
Інспектори Микола Юзьо та Тарас Козяр негайно прибули за вказаною адресою, де побачили підозрілу особу. Чоловік без одягу, побачивши поліцейських, спробував утекти. Це йому не вдалося, охоронці порядку швидко наздогнали та зупинили його. Громадянин говорив речі, які не відповідали реальності та мав явні ознаки наркотичного сп’яніння.

Наразі чоловік у лікарні. Туди його доставили патрульні та працівники швидкої. Відео затримання – дивіться нижче. Повне відео – у Telegram “Файного міста”

Читайте також: У Тернополі безвісти зникла молода жінка (Фото)

Скріншот: Файне місто
Exit mobile version