Тернополянин придбав автомобіль та потрапив у шахрайську пастку

Фото з мережі інтернет

Працівники поліції відкрили кримінальне провадження за фактом шахрайства. Аферист пообіцяв потерпілому пригнати з-за кордону авто. Проте в результаті привласнив його грошові кошти. Про це пише “Файне місто” з посиланням на ГУ Національної поліції в Тернопільській області.

Заявник розповів, що знайшов в інтернеті оголошення про доставку з-за кордону автомобілів. Зв’язавшись з продавцем, сторони обумовили умови покупки та марку авто.

Як розповідає потерпілий, ціна автомобіля становила 2500 американських доларів. Однак незнайомець попросив переказати на банківський рахунок завдаток в розмірі 4300 гривень для оформлення певних документів.

Вже через декілька днів, аферист зателефонував до покупця та попросив через певні труднощі з доставкою скинути ще гроші. Чоловік зробив, що його просив аферист й переказав майже 26000 гривень.

Однак через декілька днів, коли він намагався зв’язатися з автором допису, зрозумів, що його ошукали, адже телефон афериста був вимкнений. Краянин звернувся за допомогою до правоохоронців.

Працівники поліції звертають до мешканців краю з проханням здійснювати подібного роду правочини в перевірених торгових представників. Адже знайшовши в мережі Інтернет дописи про продаж автомобілів, ви можете легко натрапити на аферистів.

Читайте також: В авіакатастрофі на Київщині загинув секретар МВС України Юрій Лубкович, родом з Тернополя

Exit mobile version