У Збаразькій лікарні помер житель Великих Вікнин, хворий на Covid-19

Фото з відкритих джерел

В інфекційному відділенні Збаразької центральної клінічної лікарні помер житель села Великі Вікнини. Чоловік поступив у важкому стані. Померлий мав супутні захворювання. Тіло чоловіка рідні вже забрали для поховання з дотриманням всіх санітарних та протиепідеоміологічних норм.

“Чоловік поступив до нас у суботу, 13 червня. Стан його був дуже важкий. Чоловікові було 58 років. Щодо стану здоров’я, то він мав супутні захворювання такі, як цукровий діабет і гіпертонічна хвороба. В ніч з понеділка на вівторок, 16 червня біля 1:00 години ночі він помер. Тіло віддали родині згідно з всіма санітарними та протиепідеміологічними вимогами”, – каже директор КНП “Збаразька центральна лікарня” Григорій Чепіль.

На сьогодні в лікарні на лікуванні перебуває житель Вишнівця Збаразького району. Стан його середньої важкості.

“Територію навколо села Великі Вікнини ми називаємо Вишнівецькою зоною. На сьогодні у нас немає хворих із цієї зони, окрім одного жителя Вишнівця. Чоловік перебуває на стаціонарному лікуванні, стан його середньої важкості. Більше хворих на коронавірусну інфекцію з цієї зони у нас на цей час немає”, – додає Григорій Чепіль.

Як повідомили у Тернопільському міському штабі для боротьби з коронавірусною інфекцією, станом на 10:00 годину на Тернопільщині зареєстровано 27 нових випадків захворювання на Covid-19. Загалом в області 1 510 хворих на коронавірус від початку пандемії, з них: 27 – летальних, 1033 людей одужали.

Станом на 10:00 годину 17 червня у лікарнях Тернополя – 31 хворий на COVID-19.

Загалом у Тернополі від початку епідемії коронавірусу підтвердили COVID-19 у 246 людей, 95 тернополян одужали.

Exit mobile version