У Підволочиську зустрінуть загиблого морпіха Івана Вовну

Сьогодні, 13 січня, у Підволочиську на Тернопільщині зустрінуть загиблого військового з села Чернилівка Івана Вовну. Морський піхотинець поліг 21 грудня на Донеччині. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Підволочиську селищну раду.

Мешканців громади просять прийти вшанувати пам’ять і достойно зустріти тіло воїна. Це можна буде зробити біля пам’ятника Ангела хоронителя орієнтовно о 14.00 годині. Після спільної поминальної молитви кортеж відправиться в село Чернилівка.

Парастас за загиблим відбудеться – 13 січня 2023 року о 18.00 годині.

Поховають Івана 14 січня 2023 року о 13.00 в селі Чернилівка.

Нагадаємо, раніше “Файне місто” писало, що Івана згадують як добру та позитивну людину. Він був душею компанії, вмів підбадьорити, вдало пожартувати, підтримати у складний час.

Навесні пішов захищати Україну від російських окупантів. Життя захисника обірвалося 21 грудня 2022 року під населеним пунктом Водяне Донецької області. Там його серце зупинилося назавжди. У березні 2023 року Івану б виповнилося 27 років…

Більше: “Смайлик” з величезним серцем і душею: на війні поліг 26-річний Іван Вовна з Тернопільщини (Фото)

Читайте також: На війні полягли двоє військових з Тернополя

Студія “Файне місто” висловлює щирі співчуття рідним, друзям, близьким і побратимам Героя. Розділяємо біль скорботи з приводу непоправної втрати разом з вами. Вічна пам’ять захиснику!

Exit mobile version