У Тернополі поліцейські влаштували свято дітям напередодні Різдва (Фото/Наживо)

Фото: Файне місто

У Тернополі працівники поліції влаштували свято дітям напередодні Різдва. Правоохоронці роздали малечі подарунки та відвідали разом із ними ковзанку та боулінг, – пише “Файне місто“.

Акцію “Дух Різдва” у Тернополі провели вперше. До неї долучились 10 патрульних та 10 дітей, які опинились у складних життєвих обставинах. Працівники поліції поспілкувались із дітьми, роздали їм подарункові сертифікати, відвідали разом із ними атракціони.

Зараз ми з дітками пограємо у боулінг, потім підемо на каточок. Дітки пообідають і в кінці запропонуємо сертифікат на певну суму, на яку кожна дитина зможе з допомогою поліцейського вибрати собі або своїй сім’ї різдвяний подарунок, – розповідає про програму заходу начальниця відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції в Тернопільській області Олександра М’ялковська.

Поліцейська зазначає, така акція сьгодні вперше, але протягом року патрульні проводять безліч інших заходів, які спрямовані на взаємодію із різними категоріями дітей.

Ми співпрацюємо з відповідними службами, безпосередньо з Тернопільським міським центром соціальних служб, – пояснила Олександра М’ялковська. – Якраз спеціалісти цієї служби мають на обліку сім’ї та підготували список дітей, які потребують цієї допомоги та підтримки.

Більше – дивіться в ефірі НАЖИВО на сторінці “Файного міста”.

Exit mobile version