Помер Ігор Калін з Тернопільщини, який отримав важкі травми на заробітках

На Тернопільщині помер Ігор Калін. Чоловік майже п’ять років відчайдушно боровся із наслідками важкої травми, одержаної в Польщі. 18 червня йому мало виповнитися 30 років.

“Ми виросли на одній вулиці. Завжди усміхнений, позитивний, спраглий до жартів Ігор був невід’ємною частиною вечірніх посиденьок….

Кілька днів тому ми говорили про його 30-річчя. Сестра Оля дуже хотіла гарного тортика для брата. До 18 червня, дня народження Ігоря, залишилося 2 дні. Та в Бога були інші плани. Ще вчора Ігор махав нам “папа” на прощання. Я не знала, що це буде назавжди…

Сумуватимемо за тобою. Хай буде тобі добре в інших світах. Хай земля буде пухом. Вічна пам’ять!”, – написала Ольга Бенидига.

У 2015 році Ігор Калін вирушив на роботу за кордон для того, щоб допомогти своїй сім’ї. Чоловік працював на будівництві, а за день до повернення додому з ним трапився нещасний випадок – впав зі сходів та сильно вдарився головою. Внаслідок черепно-мозкової травми тривалий час перебував у комі. Кошти на лікування Ігоря збирали всім світом. На жаль, після тривалої боротьби зі страшними наслідками травми життя чоловіка обірвалося.

Exit mobile version