«На помсту»: подруга вбитої російською ракетою хмельничанки оголосила збір коштів

Фото з мережі інтернет

31 грудня росія випустила по Україні понад 20 крилатих ракет. Одна із них вбила 22-річну Оксану Музику. Хмельничанка якраз їхала в авто спільно з коханим Назаром, друзями Мариною і Дмитром. Про це пише “Файне місто” з посиланням на подругу загиблої Марину Штейдер.

Компанія готувалася зустрічати Новий рік. Та всі плани, мрії, життя враз обірвала російська ракета.

«Вибух. Все помаранчеве. Позаду все горить. Мої хлопці тяжко ранені, а Оксана без свідомості, але серце стукало», – пише у соцмережах Марина.

Діставати Оксану з автівки допоміг перехожий військовий. Люди допомогли довезти дівчину спільно з її майбутнім чоловіком у лікарню, проте вночі 1 січня Оксана покинула цей світ.

«На жаль, Оксану врятувати не змогли. Оксани більше немає в моєму житті, – виведе зболене в соцмережах Марина. – російська ракета забрала у батьків улюблену доньку, у нареченого – кохану наречену, у брата – найкращу сестру, у рідних – світлий промінчик. У мене забрали подругу. Близьку подругу. Я хочу кричати. В мене немає більше сліз. Це нестерпна біль»,- поділилась подруга Оксани.

Також, Марина додала, що багато небайдужих захотіли фінансово допомогти сім’ї загиблої, тому дівчина виіршила відкрити збір. Усі зібрані кошти будуть передані в ГУР, на дрони-камікадзе.

«Нашу Оксанку більше не повернути. Наша золота, світла та щира дитина. Ми обов’язково за тебе помстимося!», – повідомила Марина.

Читайте також: На Тернопільщині судять водія за смертельну ДТП

Exit mobile version