Обмежать використання електроенергії жителям Тернопільщини

Фото ілюстративне з мережі Інтернет

З 1 січня 2023 року в Тернопільській області споживачам обмежать використання електроенергії на рівні до 5 кВт згідно постанови НКРЕКП від 17.03.2021 року № 475. Про це пише “Файне місто” з посиланням на ВАТ “Тернопільобленерго”.

Зазначимо, що дозволена (договірна) потужність ‒ це максимальна величина потужності, дозволена для використання споживачем у будь-який час (одномоментно) в його помешканні відповідно до умов договору про розподіл електричної енергії.

Потужність об’єкту споживача обмежується на рівні потужності, передбаченої проєктом зазначеного об’єкту споживача та/або технічними характеристиками мереж зовнішнього електрозабезпечення об’єкту.
Про дозволену потужність за своєю адресою, кожен споживач  може дізнатися у договорі із оператором системи розподілу про надання послуг із розподілу електричної енергії, – йдеться у повідомленні обленерго.

У разі незгоди споживача із зазначеною величиною встановленої потужності, потрібно впродовж місяця подати до ВАТ «Тернопільобленерго» (46007, вул. Енергетична 2, м. Тернопіль) письмові обґрунтування іншої величини потужності.
За відсутності заперечень до встановленої дозволеної  потужності протягом місяця зазначена дозволена  потужність буде вважатися прийнятою.

Читайте також: У Тернополі ремонтують дороги: де буде ускладнений рух транспорту

Exit mobile version