Без батька залишилися 9-місячна донька та 2-річний син: з Русланом Волошиним попрощалися на Тернопільщині (Фото)

На Тернопільщині у Зборівській громаді попрощалися з військовослужбовцем Русланом Волошиним. Життя бійця обірвалося на Харківщині. Без батька залиишилися 9-місячна донька та 2-річний син. Про це пише “Файне місто” з посиланням на фесбук-сторінку “105 окрема бригада територіальної оборони ЗСУ“.

На захист Батьківщини Руслан разом із побратимами стали в перші дні повномасштабного вторгнення. Він пішов добровольцем, був стрільцем стрілецької роти.

Старший солдат загинув 28 грудня під час здійснення танкового та мінометного обстрілу позицій в Куп’янському районі на Харківщині. Захисник мужньо виконував бойові завдання до останнього подиху, його приклад стане неоціненним у боротьбі за незалежність держави поруч із тими, хто зараз тримає щит у небесному війську.

Поховали бійця 1 січня в Підгайчиках де проживав до війни із сім’єю. У Героя залишилася дружина, 9-місячна донька та 2-річний син, батьки, брат та сестри.

Студія “Файне місто” висловлює щирі співчуття рідним та близьким військовослужбовця. Розділяємо гірку скорботу разом з вами. Вічна пам’ять Герою!

Читайте також: Боєць Антон Антощук з Тернопільщини загинув напередодні Нового року

Exit mobile version