Волонтерську кухню відкриють на Тернопільщині: людей запрошують доєднатися до робіт (Фото)

На Тернопільщині у селі Максимівка Збаразької громади хочуть відкрити новий волонтерський центр, зокрема кухню. Долучитися до роботи треба вже сьогодні. Про це повідомляє “Файне місто” з посиланням на сторінку “Максимівська ініціатива”.

Напевно, ви думали, чому це в такій активній патріотичній Максимівці тиша? Це була тиша перед відкриттям нового волонтерського центру. Маємо в оренді приміщення колишнього магазину і за це висловлюємо велику подяку Збаразькому районному споживчому товариству та його керівничці Надії Кирик. Електрику і газ підведено (дякуємо усім, хто сприяв та допомагав!), залишилося поприбирати – і до роботи, бо на фронті чекають на максимівські вареники та інші смаколики, – йдеться у повідомленні волонтерів.

Місцевих жителів просять сьогодні, 31 грудня, прийти на толоку. Вона відбудеться о 10 годині.

Якщо буде нас багато, то за годину-дві справимося, приведемо приміщення до ладу, і з нового року запрацює волонтерська кухня. Якщо маєте посуд, який не використовуєте (великі баняки, відра, мидниці, стільниці, підноси та інше кухонне приладдя) і готові пожертвувати для доброї справи, то приносьте – будемо вдячні! З усіх питань телефонуйте 098 26 51 783, – йдеться в дописі.

Читайте також: Сергій Надал: Тернопільська громада міцно тримає допомоговий, волонтерський, соціальний та економічний фронти

Exit mobile version