Прогноз погоди на новорічні вихідні 31 грудня – 1 січня

Фото ілюстративне з мережі Інтернет

Новорічні вихідні, 31 грудня – 1 січня, в Україні будуть по-весняному теплими. Про це повідомила Наталія Діденко.

Так, 31 грудня в країні впродовж дня очікується +3+9 градусів, на Сумщині, Харківщині, Полтавщині, Луганщині +1+4 градуси. У південній частині та західних областях +7+12 градусів. У нічні години в більшості областей України від 2 тепла до 3 морозу.

Невеликий дощ, ймовірно, з мокрим снігом, найближчої ночі передбачається на Сумщині, Харківщині, Полтавщині, Луганщині, а ще у Карпатах та навколокарпатських районах. На решті території України – без істотних опадів, а на півдні, південному сході та подекуди в центрі навіть може бути сонечко. Вітер переважно південно-західний, іноді поривчастий.

1 січня в Україні стане ще тепліше, прогнозує синоптикиня. Так, у перший день 2023 року протягом дня очікується +7+14 градусів, у східній частині +5+9 градусів. Вітер південно-західний, помірний, до рвучкого. Переважатиме суха погода, лише в новорічну ніч на Чернігівщині та Сумщині, а вдень на Луганщині та Харківщині можливі невеликі опади.

У Києві 31 грудня та 1 січня буде сухо. Вітер південно-західний, поривчастий. 31 грудня вночі близько нуля, вдень +4+6 градусів. 1 січня вночі близько +5 градусів, вдень +10+12 градусів.

Exit mobile version