Жінка впала з тролейбуса і померла

Тролейбус Skoda T 24 // Фото з мережі Інтернет

У Чернівцях померла 74-річна переселенка з Маріуполя. Жінк випала із салону тролейбуса під час руху. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Нацполіцію Буковини.

Як зазначили правоохоронці, інцидент стався у четвер, 29 грудня, на вулиці Головній у Чернівцях. Виклик про ДТП правоохоронці отримали об 11:30.

Поліцейські попередньо встановили, що 26-річний водій тролейбуса, розпочав рух та допустив випадіння пасажирки з салону громадського транспорту. У результаті падіння 74-річна уродженка міста Маріуполь від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці, – йдеться у повідомленні поліції.

Від отриманих травм жінка померла на місці ДТП. За кермом тролейбуса був 26-річний місцевий мешканець. Наразі поліція встановлює усі обставини смертельної аварії. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілої). Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі. Наразі розслідування триває, поліцейські встановлюють усі обставини смертельної ДТП.

Читайте також: На Тернопільщині чоловіки незаконно вирізали дерева

Exit mobile version