Сергій Надал: Автомобілі від Тернополя допоможуть нашим захисникам знищувати орків

Тернопіль, логістичний та волонтерський хаб воюючої України, продовжує відправляти техніку, амуніцію, автомобілі та іншу допомогу для ЗСУ та бойових підрозділів, в яких воюють тернополяни. На днях на передову вирушили нові автомобілі для наших хлопців. А через декілька днів волонтери центру «Допомога армії від Тернополя» відправлять у чергову новорічну поїздку на фронт.

Мікроавтобус для артбригади

Для наших захисників-артилеристів передали мікроавтобус, який придбаний за кошти працівників Тернопільської міської ради та комунальних підприємств міста.

З нагоди відзначення дня Збройних сил України працівники міської ради та комунальних підприємств прийняли рішення допомогти нашим військовослужбовцям. Зібрали кошти і придбали три автомобілі та квадрокоптери для потреб військової частини, яка створена на базі Тернополя. Передали другий транспортний засіб – мікроавтобус для потреб нашої артбригади, який найближчим часом поїде на передову, – зазначив міський голова Сергій Надал.

Вантажне авто та позашляховик для захисників-тернополян

На днях для потреб військовослужбовців Збройних сил України з Тернополя передали ще два автомобілі.

26 грудня, ми вкотре передаємо допомогу для наших захисників. Ці два транспортні засоби відправлять в одну із військових частин, де воюють тернополяни. Одне з них – це вантажне повнопривідне авто. Його вдалося придбати спільно з нашими підприємцями,а саме власниками закладів громадського харчування. Благодійний Фонд «Колеса Перемоги» допомогли його привезти, відремонтувати та пофарбувати у відповідний колір. Ще один транспортний засіб – це позашляховик, його ми  придбали за кошти працівників Тернопільської міської ради. Сподіваємось, автомобілі допоможуть виконувати бойові завдання зі знищення ворога та визволення нашої країни. Дякую усім працівникам міської ради та комунальних підприємств й тернополянам, які допомагають щодня армії. Спільно наближаємо нашу перемогу, – розповів міський голова Сергій Надал.

Новорічна «Допомога армії від Тернополя» їде на фронт

29 грудня волонтери центру «Допомога армії від Тернополя» відправляться у чергову поїздку на фронт. Наші захисники та захисниці отримають святкові новорічно-різдвяні подарунки. У тому числі й від своїх рідних та близьких. Цього разу – у напрямку Харківської та Донецької областей.

Усі охочі передати посилки своїм рідним та близьким, котрі проходять службу за цими напрямками, можуть приносити їх за адресою: вул. Миколи Лисенка, 8-А.

Графік роботи центру:

Читайте також: Припиняють виплати деяким тернополянам з 1 січня: хто у списку

Exit mobile version