Тернополянам перерахують плату за опалення місць загального користування та за кожну годину ненадання послуг

Фото ілюстративне// Джерело: Уніан

У Тернополі місцевим жителям проведуть перерахунок плати за опалення місць загального користування та за кожну годину ненадання послуг. Зміни в рішення від 16.02.2022 №148 “Про нарахування плати за комунальні послуги” внесли на засіданні виконкому 28 грудня. Про це пише “Файне місто” з посиланням на пресслужбу Тернопільської міської ради.

Згідно з рішенням, з початку цього року до дати закінчення опалювального періоду 2022 – 2023 років, при нарахуванні плати буде застосовуватись понижуючий коефіцієнт 0,5 до обсягів теплової енергії, витраченої на загальнобудинкові витрати на опалення у частині місць загального користування та допоміжних приміщень будівель, у яких не здійснюється приладний комерційний облік комунальних послуг.

Окрім того, через відключення електропостачання у місті, що впливають на транспортування теплоносія до окремих будівель, тернополянам проведуть перерахунок плати за кожну годину ненадання послуг починаючи з 01.11.2022.

Рішенням також повторно зобов’язали виконавців послуг з управління багатоквартирним будинком відновити роботу систем опалення місць загального користування і допоміжних приміщень, згідно вимог з вимогами законодавства.

Читайте також: У Тернополі демонтують 40 рекламних засобів 

Exit mobile version