Тернопільські аграрники закупили автомобілі співробітникам на фронт

Скріншот з відео Джерело// ТСН

П’ять позашляховиків для наших військових закупили спільно німецька компанія і аграрне підприємство з Тернопільщини. Про це пише “Файне місто” з посиланням на ТСН.

Авто вже встигли полагодити, пофарбували у маскувальний колір, освятити та відправити на передову – у ті військові підрозділи, де служать тернополяни і, зокрема, працівники цього  агропідприємства.

“Такі авто нині в Німеччині непросто знайти – щоб і ціна доступна, і стан нормальний. Їх порозбирали українські волонтери, жартують представники благодійного фонду, що займався пошуком і доправленням позашляховиків. “Сам пошук автомобілів тривав довго. Дуже важко в Європі знайти нормальні автомобілі, які були би більш-менш в нормальному стані, які могли б сюди приїхати і не потребують якогось капітального ремонту, тому що розкупили все”, – каже директорка доброчинного фонду Любов Вовк.

Агрокомпанія та німецькі спонсори витратили близько 25 тис. доларів на автівки.

“Якщо бути точними – це два автомобілі, які йдуть зараз до одного з працівників компанії, який служить безпосередньо зараз на передовій” ,- каже засновник агропідприємства Іван Чайківський.

Благодійний фонд, який співпрацює з агропідприємством, також розпочав збір коштів на три безпілотні комплекси. 

“Ми вже назбирали тридцять відсотків, тобто один комплекс ми вже могли би придбати. Ми підписали договір з виробником. Що таке цей комплекс  – один комплекс – це два літачки розмахом 2 метри крила, це з антеною, ноутбуки, програмне забезпечення”, – додають у фонді.

Читайте також: Вогонь знищив елітну іномарку: в Тернополі горіли 3 легковики

Exit mobile version