На Донеччині загинув молодий військовий Іван Григоращук з Тернопільщини

Жорстока війна забрала ще одне життя захисника з Тернопільщини. На Донеччині поліг Іван Григоращук з Мельниці-Подільської. Про це пише “Файне місто” з посиланням на другий відділ Чортківського РТЦК та СП.

Старшому солдату був всього 31 рік. Він проживав у смт. Мельниця-Подільська.

Життя воїна обірвалося під час мінометного обстрілу з М120мм, з боку противника по позиціях українських механізованих підрозділів поблизу населеного пункту Бахмут Донецької області. Його тіло уразило уламками, він отримав смертельне поранення.

Герой загинув, захищаючи територіальну цілісність, незалежність та суверенність України, під час виконання бойового завдання. Спочивай з Богом, старший солдате! – йдеться у повідомленні районного територіального центру комплектування та соцпідтримки.

Як зазначили в спільноті “Мельниця-Подільська минуле та сьогодення”, прощання із Героєм відбудеться 27 грудня біля каплички при в’їзді в селище будемо зустрічати убієнного воїна.

На 10.00 год. заплановано виїзд траурного кортежу з м. Борщів. Орієнтовний час прибуття у Мельницю-Подільську 11.00.Інформацію про чин похорону буде повідомлено додатково, – додали у спільноті.

Студія “Файне місто” висловлює щирі співчуття рідним і близьким захисника! Розділяємо біль скорботи разом з вами. Вічна пам’ять Герою!

Читайте також: На Донеччині загинув Володимир Гвоздик з Тернополя

Фото: другий відділ Чортківського РТЦК та СП.
Exit mobile version