Десятки уламків обірвали життя військового Андрія Майковича з Тернопільщини

У Тернопільській області знову сумна звістка з фронту. На Донеччині загинув військовий Андрій Майкович. Про це пише “Файне місто” з посиланням на міського голову Збаража Романа Полікровського.

Андрій родом з Збаразької громади. Під час повномасштабного російського вторгнення він став на захист України від ворогів. 20 квітня військовому виповнилось 42 роки.

Стрілець військової частини А0998 загинув 18 грудня біля Бахмута. Він отримав смертельні поранення від ураження уламками через вибухову хвилю.

Сьогодні, 23 грудня, о 13 годині на Доброводівському перехресті людей просять зустріти земляка. Після зустрічі процесія відправиться у село Тарасівка в материнську хату, де зразу відбудеться чин парастасу.

В суботу чин похорону розпочнеться о 12:00 годині в селі Тарасівка. Звідти процесія прослідує до Церкви Христового воскресіння, по богослужінні пішою ходою відправиться до центрального кладовища.

Студія “Файне місто” висловлює щирі співчуття родині захисника. У скорботі схиляємо низько голови перед його подвигом. Вічна пам’ять Герою!

Читайте також: На Донеччині загинув Олег Зубик з Тернополя

Фото надав Роман Полікровський
Exit mobile version