У Тернополі безкоштовно їстимуть учні закладів освіти, чиї батьки захищають Україну

Фото з відкрих джерел

У Тернополі безкоштовно харчуватимуться учні закладів загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти, чиї батьки захищають Україну від окупантів. Таке рішення ухвалили на черговому засіданні виконавчого комітету. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську міську раду.

Згідно рішення «Про організацію харчування учнів у закладах загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти у 2023 році», доповнено перелік категорії учнів, які мають право на безкоштовне харчування у закладах загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти.

Так, звільняються від оплати за харчування учні пільгових категорій закладів загальної середньої освіти, професійної (професійно-технічної) освіти та Галицького фахового коледжу імені В’ячеслава Чорновола. Безкоштовно харчуватимуться також діти з особливими освітніми потребами, які навчаються у Тернопільській спеціальній загальноосвітній школі та учнів Тернопільського академічного ліцею «Генезис», які навчаються у класах спортивного профілю.

Читайте також: Феєрверки і салюти заборонили у Тернополі 

Exit mobile version