Живі ялинки продають у Тернополі: які ціни (Відео)

Продаж ялинок у Тернополі // Фото: Файне місто

У Тернополі стартував продаж живих ялинок. Місцеві жителі уже скуповують зелені красуні і готуються до різдвяно-новорічних свят. Які ціни на живі дерева – далі у матеріалі “Файного міста”.

Наші журналісти відвідати точки продажу біля овочевого ринку. Продавці зазначили, що торгівля триває вже 4 дні. Попит є, адже заперший день продали 8 із 10 ялинок. Однак пік прогнозують ближче до Різдва 25 грудня.

Дерева коштують від 150 до 600 гривень за одну штуку. Ціни залежать від висоти дерева і породи. Найдорожча біла, дешевша – зелена. Ялинки у горщиках, які потім можна висадити, поки що не продають.

Ялинки продаємо дешево, адже в країні така ситуація, люди не мають роботи, а нам теж треба хоч щось заробити. Ми мусимо і саму вартість ялинки відбити, і за солярку заплатити, і щось заробити. Ціни, порівняно з минулим роком, опустилися майже в половину. Якщо торік ялинка була близько 1000 грн, то зараз – 600 грн, – зазначив “Файному місту” продавець Микола.

Середня вартість на живі ялинки така:

Продавці наголошують, що ялинки продають легально. Якщо люди просять, то на стовбур клеять штрих-коди, відсканувавши їх можна отримати детальну інформацію про деревце. Це і зробила журналістка у прямому ефірі. Дізнатися детальніше ви зможете у записі прямого ефіру нижче.

Нагадаємо, продаж ялинок розпочався з 15 грудня. Він триватиме до середини січня на 15 майданчиках.
Більше: Новий рік 2023: де продаватимуть живі ялинки у Тернополі (Адреси)

Також журналісти “Файного міста” вже з’ясовували, скільки коштують новорічні прикраси у Тернополі.
Більше: Свято наближається: ціни на новорічні прикраси і ялинки в Тернополі (Відео)

Exit mobile version