Безкоштовно отримати термобілизну можуть тернопільські захисники

Фото: ТМР

У Тернополі безкоштовно отримати комплект термобілизни можуть захисники або їхні родини. Для цього слід мати при собі документи і звернутися в міський центр обслуговування населення. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську міську раду.

Для отримання термобілизни може звернутися захисник самостійно (необхідно мати документи – посвідчення УБД, або довідку з військкомату), а якщо термобілизну хочуть отримати та передати захиснику родичі, то їм необхідно мати документи, що посвідчують родинні зв’язки та копії документів військового. Зертатися в Тернопільський міський територіальний центр соціального обслуговування населення (за адресою вул. Миколи Лисенка, 8).

Також уточнити, чи є військовий у списках на отримання комплекту термобілизни, поданих військкоматом, можна на «гарячій» лінії Тернопільської міської ради +38 (067) 009 15 40.

До слова, на початку грудня мерія передала захисникам 3100 комплектів термобілизни. Як роз’яснює міський голова Сергій Надал, термобілизну передали безпосередньо у військові частини за місцем проходження служби тернополян.

Читайте також: Частково обмежать рух транспорту на одній з вулиць Тернополя

Exit mobile version