На Тернопільщині прощаються з Героєм Дмитром Абушенком

Фото з мережі інтернет

Дмитро Абушенко із села Хотівка Кременецького району захищав Україну на посаді навідника 1-ї аеромобільно-десантної роти військової частини А0641. Воював на передовій, у пекельних точках. Про це пише “Файне місто” з посиланням на кременчанина Дмитра Мельничука. 

Загинув Дмитро в районі населеного пункту Білогорівка Луганської області у важких боях з російськими окупантами.

Без батьківської опіки і ласки зростатимуть двоє маленьких діток Дмитра, яким лише 5 і 7 рочків.

«Більше місяця тіло не могли спочатку знайти, потім доправити додому… Родина пережила ще й жах чекання, коли виплакані всі сльози, перегоріли всі емоції… Але, зустрівши сина на рідній Кременеччині, мати дала волю сльозам, ті крики, що виривалися з її зболеної середини, чулися ще й тоді, коли траурний кортеж вже поїхав», – ділиться Зоя Карп’юк. 

Кортеж з Героєм зустріли рідні, земляки, жителі громади, односельці на Майдані Волі у Кременці, де духовенство звершило  панахиду за загиблим. 19 грудня з рідного дому в селі Хотівка, де відбувся чин похорону, воїна проводжають останньою земною дорогою до місця вічного спочинку.

«Стільки всього повинно було бути в нього попереду, стільком мріям та планам не дано нині здійснитися. Дмитро Абушенко ніколи не ховався від труднощів, для нього обов’язок був понад усе», –повідомляє міський голова Кременця Андрій Смаглюк. 

Вічна та світла пам’ять захиснику!

Читайте також: Віддав життя за Україну 26-річний Віталій Коваль з Тернополя

Exit mobile version