Двоє людей загинули у ДТП на Тернопільщині

Фото ілюстративне з мережі Інтернет

У Тернопільській області сталися 2 смертельні ДТП у п’ятницю 16 грудня. В результаті загинули 2 людей. Винуватця однієї з автопригод шукають. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Нацполіцію Тернопільщини.

Перша автопригода сталася близько 13:00 години в одному з сіл Чортківського району. Про смерть невідомого чоловіка в результаті ДТП у відділення поліції №2 Бучача повідомив лікар екстреної медичної допомоги. Він заявив, що в кареті швидкої дорогою до лікарні помер пацієнт.

У ході перевірки стало відомо, що водій автомобіля Citroen Jumpy не впорався з керуванням, врізався у бетонну огорожу, а після цього перекинувся. Пасажир, 1949 року народження, від отриманих травм помер. Водія освідчили (перевірили, чи вживав він алкоголь, – ред.). Попередньо він тверезий, – зазначили у поліції.

Інша ДТП сталася того ж вечора неподалік села Воля Микулинецької громади. У кювет злетів автомобіль Mercedes-Benz Vito. Водій загинув.

Під час огляду місця події слідчі з’ясували, що автопригоду могла спровокувати автівка, яка рухалася попереду. Поліцейські виявили фрагменти обшивки вантажного транспорту, який після автопригоди втік. Ймовірно, що частина конструкції, а саме металева труба з тентом, влетіла в лобове скло буса і спровокувала смертельну ДТП, – додали правоохоронці.

Працівники поліції звертаються до водіїв, які близько 17.30 їхали трасою Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече і бачили дану аварію чи зняли її на відеореєстратори, подзвонити на лінію “102” або за номерами 27-13-29 (Тернопіль), 03551-2-11-76, 2-11-36 (м.Теребовля) та допомогти встановити остаточні причини аварії.

Читайте також: На Тернопільщині чоловік хотів допомогти другові і втратив гроші

Exit mobile version