Захисник “Азовсталі” з Тернополя Михайло Діанов записав відеозвернення після операції (Відео)

Фото: FC SHAKHTAR

Нещодавно захиснику “Азовсталі” Михайлу Діанову зробили складну операцію у США. Після неї морпіх із Тернополя записав відеозвернення до українців. Про це пише “Файне місто” із посиланням на FC Shakhtar.

Військовий подякував українцям за допомогу. Зазначив, що постійно стежить за новинами у мережах, отримує дзвінки та повідомлення зі словами підтримки.

Щиро дякую за підтримку, яку ви надаєте мені. Без вас нічого б не получилося. Почуваю себе дуже добре завдяки вам, завдяки вашим дзвінкам, SMS, у новинах слідкую у фейсбуці. Щиро вам вдячний за все. Слава Україні! – Сказав Михайло Діанов

Наразі лікарі запевняють: стан Михайла стабільний, після реабілітації його поранена рука буде повністю функціонувати. Найближчими днями він повернеться до України, – зазначили у дописі ФК “Шахтар”, який взяв на себе усі витрати за лікування морпіха.

Нагадаємо, Михайло Діанов отримав кульове поранення в березні 2022 року при обороні Маріуполя. 4 місяці боєць був у російському полоні, а після повернення додому виявилось, що в руці захисника не вистачає 4 сантиментрів кістки. Необхідну йому операцію зробили у лікарні Сент-Луїса, США.

Більше: Звільненого з полону тернополянина Михайла Діанова прооперували в США (Фото)

Exit mobile version