Майже 24 тисячі гривень для ЗСУ зібрали у тернопільському дитсадку (Фото)

Фото: Ольга Довбенко

Із першого дня повномасштабної війни Тернопіль активно долучається до підтримки українських захисників. Нещодавно у Тернопільському закладі дошкільної освіти № 3 зібрали майже 24 тисячі гривень для допомоги армії. Про це “Файному місту” розповіла директорка дитсадка Ольга Довбенко.

Вихователі садочка зіграли у виставі-мюзиклі “Ходить по землі Святий Миколай”. Як зазначалось у запрошенні, це благодійна вистава, приурочена охоронцю вогнища святкового настрою. Сценарій театралізованого дійства, танки, усі деталі придумали педагоги закладу. Глядачами стали маленькі вихованці садочка №3 та усі бажаючі. Також організували благодійний ярмарок, який разом із виставою провели 16 грудня.

Зі слів директорки, вдалося зібрати майже 24 тисячі гривень. Усі кошти передадуть батькам вихованців закладу, які зараз захищають Україну на передовій від збройної агресії рф.

Підрозділ батька нашої вихованки збирає кошти на авто, ми вже вдруге долучаємось до збору, – розповіла “Файному місту” Ольга Довбенко. – Перший раз була осіння ярмарка. 20000 передали нашому захиснику, але це не достатньо для купівлі автомобіля, тому збір продовжуємо. Ще підрозділ іншого батька нашої вихованки потребує коштів на ремонт авто.

Керівниця навчального закладу зазначила, глядачів хотіли зібрати якнайбільше, однак музичний зал садочка не вміщав усіх охочих. Тож довелось попросити допомоги у колег.

Попросились до сусідів в 12 школу, директорка Марія Гуцал радо нас прийняла і надала всі умови для проведення вистави і ярмарки. За що їй велика вдячність, – говорить Ольга Довбенко.

Читайте також: На Тернопільщині зібрали 75 кілограмів солодощів для захисників (Фото)

Exit mobile version