Чи буде збільшення відключення електроенергії у Тернополі 16 грудня?

Фото ілюстративне з мережі Інтернет

Сьогодні, 16 грудня, росія знову обстріляла критичну інфраструктуру України. Через це по всіх областях запровадили екстрені аварійні відключення електроенергії. Про ситуацію в Тернополі станом на 15.00 розповів міський голова Сергій Надал в ефірі програми “Наше місто Тернопіль”, пише “Файне місто”.

Читайте також: Увага! Екстрені аварійні відключення світла вводять на Тернопільщині 

За словами мера, наразі немає інформації про відключення електропостачання. Однак, зміни найближчим часом можуть внести.

Буквально перед ефіром я спілкувався з керівником обленерго. Поки що інформації немає, але швидше за все будуть внесені зміни і подача електроенергії буде зменшена, оскільки ж проблема в цілому по Україні. Тому, доведеться економити. Детальну інформацію обленерго оприлюднять у себе на сайті після того, коли буде чітко зрозуміла якась інформація від “Укренерго”. На даний момент інформації немає, але попереджено, що варто чекати збільшення відключень, – зазначив Сергій Надал.

Нагадаємо, через атаку рф по критичній інфраструктурі “Укренерго” оголосило надзвичайну ситуацію.

Сьогодні, 16 грудня, внаслідок масованих ракетних обстрілів з боку РФ електроенергетичної інфраструктури України відбулася втрата понад 50% споживання Об’єднаної енергетичної системи, – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Затримуються близько 20 потягів, що курсують через Тернопільщину: перелік

Exit mobile version